Rektör Karakaya Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin geleceği için çok önemli çalışmalar sürdürüyor. Göreve başlar başlamaz Ahi Evran Üniversitesi Caminin bir bölümünü ibadete açan Rektör Karakaya, caminin geri kalan kısmının bir an evvel tamamlanması için 7 Ekim 2016 tarihinde Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Hayırsever Muzaffer Marşap’tan oluşan heyet ile birlikte bir dizi görüşmeler yaptılar.

Daha sonra Rektör Karakaya ve heyet, Maliye Bakanlığının değerlendirme aşamasında olan, Üniversitemiz kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına, çeşitlendirilmesine ve artırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında yürütülen çalışma olan; kampüs alanının elektrik ihtiyacını karşılayacak 1 MW’lik ve yaklaşık 1 milyon Euro bütçeli güneş enerjisi santrali projesi ile ilgili olarak Maliye Bakanlığında görüşme gerçekleştirdi.