Kütüphane Binası İçin Çalışmalar Hızlandı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, göreve geldiği günden itibaren üniversitenin önceliklerini belirleyerek çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesine yapılacak olan yeni kütüphane binası ile ilgili olarak 7 Ekim 216 tarihinde Spor Toto Genel Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Öztürk, Rektör Karakaya ile birlikte kütüphanenin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.

Fiziki koşulların iyileştirilmesi ve üniversiteye yeni binalar kazandırılması için sık sık önemli görüşmelerde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın görüşmeleri önemli sonuçlar vermeye devam ediyor. 11.327 m²’lik bir alana yapılacak olan kütüphane binası için süreci yakından takip eden Rektör Karakaya, kütüphane yapılacak arazinin incelenmesinin ardından Spor Toto Genel Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte yerleşke alanını gezdi.