Rektör Karakaya Milletvekili Mikail Arslan ile Birlikte İnşaatları İnceledi

Ahi Evran Üniversitesinin gelişim süreci için her türlü desteğe başvuran ve olumlu sonuçlar almak için çalışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ile görüştü. 30 Eylül 2016 tarihinde Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan’ın Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etmesi ile başlayan görüşme, yatırımların yerinde incelenmesiyle son buldu.

İnşaatı tamamlanan ve devam eden binaları gezen Mikail Arslan, Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan binalara ilişkin bilgiler aldı. Üniversitemizin 30-40 yıllık fiziki ihtiyacının bu binalar sayesinde giderileceğini belirten Rektör Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin büyüyerek gelişimine devam edeceğini sözlerine ekledi. Binaların hızla ilerlemesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Mikail Arslan, şehir ve üniversite için yapılacak olan hizmetlere destek vereceklerini açıkladı.