BESYO’yu Milli Sporcular Tercih Ediyor

ÖSYM tarafından yapılan yerleştirmelerin yanı sıra özel yetenek sınavı ile de tercih edilirliği yüksek olan üniversitemiz bünyesine ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atmış yeni milli sporcu öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda öğrenim görecek olan milli sporcular, Ahi Evran Üniversiteli olarak eğitim hayatlarına merhaba dediler. Özgeçmişleri başarılarla dolu olan Kırkpınar Başpehlivanlarından Ünal Karaman, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olarak eğitimine başladı. Ayrıca 655. Kırkpınar Güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boy Kategorisinde birinci olarak altın madalya kazanan Cengizhan Şimşek ise Antrenörlük Bölümü birinci sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına üniversitemizde adım attı. Öğrencilerimiz artık üniversitemiz adına da güreşecek.