Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri Yaratıcılıklarını Ön Plana Çıkardı

Akademik çalışmalar kadar kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri destekleyen üniversitemiz, öğrencilerinin yaratıcılıklarını geliştirmeye yarayan çalışmalara destek veriyor. Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, 2 Mayıs 2016 tarihinde “Çocukluk Döneminde Sanat ve Yaratıcılık” dersi kapsamında yapılan çalışmaların bulunduğu bir sergi açtı. Serginin açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çiftçi katıldı.

Ahşap boyama, artık materyal çalışmaları ve maskelerin yer aldığı sergi, ikinci gününde 30 Ağustos Zafer İlkokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Misafir öğrencilerle sergi alanında etkinlikler yapıldıktan sonra bahçede drama çalışması yapıldı. Sergi, üçüncü gününde ise Fatma Bacı Sevgi Evleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evlerinden gelen ziyaretçilerine ev sahipliği yaptı.