Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 12 Mayıs 2016 tarihinde Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrenci aileleri katıldı.

Mezun öğrencilerin salonda yerlerini almasının ardından bir konuşma yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, öğrencilerin bugün aldıkları diplomanın ailelerinin, hocalarının ve kendilerinin eseri olduğunu söyledi. Öğrencilere mezuniyetten sonraki yaşamlarında da dürüst, çalışkan ve üretken olmaları, zorluklarla mücadele etme gücünü hiçbir zaman kaybetmemeleri tavsiyesinde bulunan Özduran, onların mezuniyetlerini kutlayarak başarılar diledi. 

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Büşra Balcı, aldıkları diplomada emeği olan başta aileleri ve hocaları olmak üzere tüm herkese teşekkür etti. Bayrak ve flama devir teslim töreni ile devam eden programda, dereceye giren öğrencilere hediye ve mezuniyet belgeleri verildi. Tören, öğrencilerin kep atarak mezuniyetlerini kutlaması ile sona erdi.