Mucur Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 11 Mayıs 2016 tarihinde Mucur Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Törene Mucur Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Metin Kütük, Belediye Başkanı Ali Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı, Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel öğrencilerden beklentilerinin neler olduğunu dile getirdi. Gökbel, öğrencilerin mezuniyetlerini kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Doç. Dr. Ufuk Karadavut, öğrencilere geleceği emanet etme konusunda güvendiklerini ifade ederek mezuniyetlerini kutladı ve başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Şaziye Bingöl, dönem ikincisi Merve Nur Şahin ile dönem üçüncüsü Merve Türk’e plaket ve hediye verilen törende, kep atarak mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler için mezuniyet pastası kesildi. Akşam müzikli eğlence ile devam eden mezuniyet programı, havai fişek gösterisi ile son buldu.