Yüzlerce 10.Yıl Uçurtması Gökyüzüyle Buluştu

Başarıları kadar renkli organizasyonlarıyla da adından söz ettirme amacında olan üniversitemizde uçurtma şenliği düzenlendi. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğine ev sahipliği yapan üniversitemiz, akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Kırşehir halkıyla buluştu. 11 Mayıs 2016 tarihindeki şenlik, Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Yeni Rektörlük Binası yanındaki alanda üzerinde 10.yıl logolarının yer aldığı uçurtmaların havalanmasıyla başladı.

Çok sayıda katılımcının ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarında davet edildiği şenlikte, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil’de uçurtma uçurdu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı şenlikte uçurtma severler, uçurtmalarını en yükseğe ulaştırmak için çabaladılar. Doyasıya eğlencenin yaşandığı şenlikte, gökyüzünde üniversitemize ait yüzlerce uçurtma yer aldı.