Üniversitemiz BESYO Öğrencileri Mezuniyetlerini Kutladı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 11 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen törene Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel. Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrenci aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey, her yıl olduğu gibi bu yıl da mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerin üniversite eğitimini tamamlayıp hayatın farklı bir periyoduna adım attıklarını vurgulayan Erbey, “Değerli mezunlarımız, vardığınız noktada şu ana kadar edindiğiniz bilgi birikim ve donanımınızı insanlık faydasına sunacağınızdan şüphemiz yoktur. Ancak şunu belirteyim ki hiçbir zaman aldığınız eğitim ile yetinmeyiniz. Sürekli kendinizi yenileyin ve bilgi birikiminizi güncelleyin. Unutmayınız ki sizler bu aziz vatanın bu aziz milletin geleceğisiniz. Ahlak, erdem ve fazilet gibi değerlere sahip bir gençlik olarak vatanımıza ve milletimize hizmet etme heyecanı ile yaşayacak ve bu heyecanla yeni nesiller yetiştireceksiniz” dedi.

Doç. Dr. Mahmut Erbey, konuşmasının sonunda mezun öğrencilerin ailelerini, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hocalarını, idari ve teknik kadroyu eğitim-öğretim sürecinde gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Dönem birincisi Elif Sacıcı dört yıl boyunca arkadaşları ve hocalarıyla sadece eğitim hayatıyla ilgili değil hayata dair birçok şey paylaştıklarını ifade ederek kendilerinin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere hediye ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından BESYO öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterisi ile coşkulu anlar yaşayan öğrenciler, mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladılar.