İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 10 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrenci aileleri katıldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel bir konuşma yaptı. İlk olarak gençlere hitap ederek “Umutlarınızı yeşerttiğiniz, kendinizi geliştirmek için çaba sarf ettiğiniz alanlardan mezun olmaktasınız” diyen Gökbel konuşmasına şöyle devam etti: “Üniversite yılları içerisinde yeni insanlar tanıdınız yeni ortamlarda bulundunuz ve üniversite eğitimi alarak bu günlere ulaştınız. Kendinizi her alanda geliştirmiş, çağın değerlerinin farkında olup buna uygun davranıp yalnızca kendinizi değil aileniz, içinde bulunduğunuz toplum ve tüm insanlığa faydalı olacaksınız. Hocalarınız başarılı ve mutlu olmanızı sağlayacak bilgi ve beceri kazandırmak için çok uğraştılar. Bu noktada öğrencilere bir evlat şefkati hassasiyetiyle yaklaşan öğretim elemanı arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.”  

Konuşmasının devamında öğrencilere kendilerine hedef belirlemeleri tavsiyesinde bulunan Prof. Dr. Ahmet Gökbel, “Allah hedefe koşan sizlerin yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” dedi.

Ailelerinden ayrılarak farklı hayallerle tek başına geldikleri üniversiteden dört yıllık bir çabanın sonrasında mezun olduklarını ifade eden fakülte birincisi Şahinde Çiçek ise asıl mücadelenin mezuniyetten sonra başlayacağını söyledi. Çiçek, hocalarına, arkadaşlarına ve ailelere kendilerine verdikleri her türlü destekten dolayı teşekkür etti.

Tören, birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.