Fen-Edebiyat Fakültesi Mezunlarımız Mezuniyetlerini Coşkuyla Kutladı

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Bağbaşı Yerleşkesi Spor Salonunda 9 Mayıs 2016 tarihinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Dekan Prof. Dr. Nadir İlhan, mezunlara ve mezunların ailelerine hitaben yaptığı konuşmasına öğrencileri bilgi ve beceri ile donatan hocalarımıza ve her zaman evlatlarına desteklerini esirgemeyen ailelere teşekkür ederek başladı. Öğrencilere seslenen İlhan, “Ahi Evran’ın felsefesiyle insanlara iyilik yaparak görevlerinizi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum” dedi ve kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Törende Fen Edebiyat Fakültesi dönem birincisi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Müjde Şamiloğlu, mezunlar adına kürsüye çıktı. Konuşmasında Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim görmenin gurur verici olduğuna vurgu yapan öğrenci, bu özel günde mezun öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak olanlara teşekkür etti.

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan mini müzik dinletisinin ardından dönem birinci, ikinci ve üçüncülerine çeşitli hediyeler ve mezuniyet belgeleri verildi. Tören sonunda mezun öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.