Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 9 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, öğretim elemanları, öğrenciler ile çok sayıda aile katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt,  Ziraat Fakültesinin 2009 yılında öğrenci almaya başladığını söyledi. “Özgüveni yüksek, kendini bilen, kendine inanan ve kendine güvenen meslek sahibi gençler olarak ülkemiz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyoruz ve buna inanıyoruz” ifadesini kullanan Kurt, “Ülkemizin ve insanların geleceğinin siz gençlere emanet edildiğini biz unutmuyoruz siz de unutmayınız” dedi. 

Fakülte birincisi Berat Kılıç ise konuşmasında burada kazandıkları dostlukların hayatlarının geri kalan kısmında da devam etmesi temennisinde bulunarak “Bizlere bıkmadan yol gösteren sadece bilimi değil hayatı da öğreten çok değerli hocalarımıza ve her zaman yanımızda olan ailelerimize teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediye ve diplomaları verildi.