Üniversitemiz Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileri Ödüllendirildi

Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri şehre, bölgeye, ülkeye ve üniversitelerine sağladıkları katkılardan dolayı ödüllendirildi.  ‘3-2-1 Yayındayız’ adlı program 6 Mayıs 2016 tarihinde Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, bölümün kurulduğu günden bu yana çok önemli projelere imza attığını belirterek, şehrin sanatsal, kültürel, ekonomik ve sportif dokularına uygun çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.

“Onlarca belgesel, film, kamu spotu, kısa film, televizyon programları ve reklam yaptık”

Özdemir, Radyo ve Televizyon Programcılığı olarak onlarca belgesel, film, kamu spotu, kısa film, televizyon programı, reklam, televizyon haber bültenleri ve gazeteler yaptıklarını anlatarak, çalışmaların her birinin Kırşehir’i yansıttığının altını çizdi. Bölüm olarak şehri çok önemsediklerini dile getiren Özdemir, çalışmalarına destek veren herkese teşekkür etti.  Ahi Evran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada toplumsal konulara değinen yapıtlarla hep gündemde olacaklarını belirterek, ülkemize, bölgemize ve şehrimize katkı sağlayan öğrenciler yetiştirmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Özdemir konuşmasının son bölümünde, bu projenin hayata geçmesine emek veren Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, bölüm öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Halime Sultan Karahan, bölüm öğrencilerinden Mahmut Balahan ile birlikte üniversite yönetimine teşekkür etti. 

Toplamda 8 dalda 22 ödülün sahiplerini bulduğu törende ödülleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Kırşehir Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık, Aşıkpaşa Gazetesi Sahibi Hüsnü Arıöz, Aşıkpaşa Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yakup Arıöz, Kırşehir24 Sahibi Alparslan Demirbaş, Kırşehir Postası Sahibi Havva Karakaya, Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Osman İlhan, Kırşehir Kent Konseyi Eski Genel Sekreteri Fatih Mahmutoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esin Ece Özdemir, Öğr. Gör. Halime Sultan Karahan ve Öğr. Gör. Esra Yılmaz verdi. 

Programın sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz yaptığı konuşmada, öğrencilerin teoride öğrendiklerini en güzel şekilde pratiğe dökmüş olmalarının kendini çok mutlu ettiğini belirterek, Radyo ve Televizyon Bölümünün üniversitenin dışa açılan penceresi olduğunu belirtti. Bölüm hocalarını, öğrencilerini ve emek veren herkesi kutlayan Karadeniz, projeye önemli katkılar sağlayan Öğr. Gör. Halime Sultan Karahan ve Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf öğrencisi Mahmut Balahan’a teşekkür belgesi verdi.