Liselerde Tanıtım Faaliyetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Üniversite adayı öğrencilerin, üniversite ve meslek seçimi öncesinde doğru karar vermelerini amaçlayan üniversitemiz, liselerde tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Öğrencilerin Ahi Evran Üniversitesini yakından tanımaları ve fikir sahibi olmaları nedeniyle 7 Nisan 2016 tarihinde ilimizde bulunan Sıddık Demir Anadolu Lisesi’nde stant kuruldu.

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğindeki görevli personel ve öğrencimiz tarafından kurulan stant üniversite adayı öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Öğrencilerin ilgi duyduğu alanlar hakkında fikir sahibi olmaları, bölümleri tanımaları ve meslekleri hakkında bilinçlenmelerinin amaçlandığı faaliyette, üniversitenin sosyal ve kültürel yaşamına ilişkin bilgiler öğrencilerle paylaşıldı.