Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerimize Sağlık Bakanlığından Teşekkür

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Göz Hastalıkları Hekimi Yrd. Doç. Dr. Ali Kurt, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte “Yılın Doktoru” seçildi.

Ayrıca, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Zeliha Güzelküçük, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Zeynel Abidin Erbesler, Radyoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Turgut Tursem Tokmak Sağlık Bakanlığı’nın talimatıyla Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı sağlık tesislerinin ilgili birimleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, fedakâr ve başarılı çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.