Üniversitemiz Isparta’da Temsil Ediliyor

Yükseköğrenime hazırlanan gençlerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olabilmek ve üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım Günlerinde, üniversitemiz aday öğrencilerle buluştu.

Türkiye genelinde üniversite tercihi yapacak adaylarla buluşmalarını sürdüren üniversitemiz, 4-5 Nisan 2016 tarihinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen fuarda stant açtı. Aday öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören üniversitemiz standında, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinde görevli personellerimiz üniversite ve bölümler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Doğru ve sağlıklı tercih konusunda yönlendirmelerin yapıldığı fuarda, aday öğrencilere önerilerde bulunularak onların meslek ve üniversite seçimine ilişkin eğitim fırsatları, mesleki olanaklar gibi konularda merak ettikleri sorular cevaplandı.