Tıp Fakültesi Morfoloji Binamız Üniversitemize ve Şehrimize Hayırlı Olsun

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın yoğun çabaları sonucunda Kırşehir’in yıllardır özlemini çektiği Tıp Fakültesine öğrenci alımı problemi geçtiğimiz günlerde çözülmüş ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültemize 60 öğrenci alımı YÖK tarafından kabul edilmişti. Üniversitemizdeki bu gelişime bir yenisi daha eklendi. Tıp Fakültemiz Morfoloji Binası ( Derslik Binası) 31 Mart 2016 Tarihli ve 29670 Sayılı Resmi Gazetenin Mükerrer sayısında yayınlanan 2016 Yatırım Programına alındı. Bu gelişme Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji Binasının inşaat ihalesinin ve inşaatının temelinin 2016 yılı içerisinde yapılacağının göstergesidir. Konu ile ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu sürece çok önemli katkı sağlayan başta Kırşehir Milletvekilimiz Mikail Arslan ile Salih Çetinkaya ve Kırşehir Valimiz Necati Şentürk’e teşekkür ederek, Tıp Fakültesi Morfoloji Binasının Üniversitemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diledi.