Üniversitemizde En Çok Kitap Okuyanlar Ödüllendirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 52. Kütüphane Haftası kutlamaları kapsamında, Merkez Kütüphanemizden en çok kitap ödünç alan akademik ve idari personel ile öğrencimizi ödüllendirdi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız tarafından en çok kitap okuyan olarak belirlenen Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ali Ulvi Özdemir, Memur Çağlar Erdem Şahin ile öğrencimiz Ayşegül Çağın’a ödüllerini Rektör Karakaya verdi.

Bilgi birikiminin vazgeçilmez bir parçası olan kitabın, insanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirdiğini, sözcük dağarcığını arttırdığını, insan gelişimine en çok katkı sağlayan araç olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, gelişmiş toplumların çoğunun kitap okuma alışkanlığı sayesinde bugünkü konumlarını elde ettiklerini söyledi.