Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya Birim Ziyaretleri Kapsamında Ziraat Fakültesindeydi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 30 Mart 2016 tarihinde Ziraat Fakültesini ziyaret ederek akademik ve idari personel ile kahvaltıda bir araya geldi. Akademik ve idari personelin görüş ve önerilerini alan Rektör Karakaya, herkesin canla başla çalışıp elbirliği ile kurumu ileri götürmesi gerektiğini söyleyerek her zaman daha ileriyi hedeflediklerini belirtti.

Üniversitelerin misyonlarının değişmeye başladığını ve üniversitelerden bulundukları ile katkı sağlaması, bulundukları bölgeyle entegrasyonu sağlamasının beklendiğini ifade eden Rektör Karakaya, ülkelerin dönüşümünde en önemli kurumların başında üniversitelerin ve eğitimin geldiğini vurguladı. Üniversite olarak çok önemli bir misyonlarının olduğunu belirten Rektör Karakaya, özellikle Ziraat Fakültelerinde yapılan çalışmaların uygulamalı olması gerektiğini, bu anlamda öğretim elemanlarına ve öğrencilere çok iş düştüğünü söyledi.

Kahvaltının ardından, Ziraat Fakültesi Laboratuvarlarını gezen Rektör Karakaya, öğretim elemanlarından bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.