Rektör Karakaya Bölgemiz Rektörleriyle İşbirliği İçerisinde Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bölgemizin üniversite rektörleriyle işbirliği içinde çalışmalarına devam ediyor. Sürekli yenilenme ve gelişme düşüncesiyle yoluna devam üniversitemiz, yeni protokollerle gücüne güç katıyor. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 Mart 2016 tarihinde Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşmede Rektör Karakaya, Rektör Kılıç’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Karşılıklı hediyelerin verilmesinin ardından Prof. Dr. Vatan Karakaya, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜBTAM) ile Üniversitemiz Merkezi Araştırma Ve Uygulama Laboratuvarı (AHİLAB) arasında “Analiz Hizmeti İşbirliği Protokolü” amacıyla ziyaret gerçekleştiren Rektör Karakaya, iki üniversite arasında yapılan bu protokolden memnun olduklarını söyledi. Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu protokol ile yapılacak olan araştırma-geliştirme, bilimsel ve teknik çalışmalarda kullanılan analizlerin gerçekleştirilmesinde karşılıklı hizmet alımı, işbirliği ve ortak girişimler ile ilgili esas ve usulleri belirlemeyi amaçladıklarını ifade etti.  

Prof. Dr. Vatan Karakaya, son olarak görevine yeni atanan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti. Rektör Güven’e yeni görevinde başarılar diledi.