Yaşlılarımız Öğrencilerimizle Tiyatro Sahnesindeydi

Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra üniversite şehir işbirliği kapsamında kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olan üniversitemiz, geçmişimizle geleceğimiz arasında köprü kuran yaşlılarımızı unutmadı. 18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Kırşehir Huzur Evinin ortaklaşa hazırladığı “Evle Beni Huzur Evi” isimli tiyatro gösterisi sahnelendi. İl Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, ilimiz yöneticileri, üniversitemiz öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları amacıyla düzenlenen tiyatro oyununda Huzur Evi sakinlerinden üç yaşlı sahne aldı. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan 25 öğrencinin de katıldığı tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı. 

Gösteri sonunda konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, yaşlılarımızın öneminden bahsederek bu etkinlikten dolayı üniversitemize teşekkür etti. Program Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel’in oyunculara teşekkür belgesi ve çiçek vermesi ile son buldu.