Kore Cumhuriyeti Büyükelçilik Müsteşarı Üniversitemizi Ziyaret Etti

Akademik ilerlemeyi önemseyen ve eğitim alanında sürekli yenilikler için çalışan üniversitemiz, yurt dışı bağlantılarıyla da uluslararasılaşıyor. 22 Mart 2016 tarihinde Kore Cumhuriyeti Büyükelçilik Müsteşarı Dong Woo Cho ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz birimlerini gezerek Ahi Evran Üniversitesini yakından tanımak isteyen Müsteşar Dong Woo Cho, işbirlikleri kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erman Akıllı ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Kültürlerarası etkileşimin önemsendiği görüşme sonucunda 25 Nisan 2016 tarihinde üniversitemiz ev sahipliğinde Güney Kore Kültürü ile ilgili olarak etkinlikler yapılması kararlaştırıldı.