TOKİ Başkanı Üniversitemiz İnşaatlarını İnceledi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde üniversitemiz inşaatlarını yerinde inceledi. Başkan Turan’a Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve çok sayıda yönetici eşlik etti.

TOKİ Başkanı Turan, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde inşaatları tamamlanmak üzere olan Yabancı Diller Yüksekokulu Binası, Rektörlük Binası ve Stadyumun çok kısa bir süre sonra tamamlanarak üniversiteye teslim edileceğini söyledi. 2. Etapta yer alan Eğitim Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi ile Maraton Tribünü inşaatlarına da Nisan ayı içerisinde başlanacağını açıklayan Başkan Turan, üniversitenin şehrin çok önemli bir yerinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Turan’ın ardından açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’a teşriflerinden dolayı teşekkür ederek Ahi Evran Üniversitesinin gelecek 30 yılını karşılayacak çok önemli çalışmalar içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.