Hentbol Takımımız Grubunun Lideri Oldu

Bilimsel, sanatsal ve kültürel alanda çok sayıda başarıya imza atan üniversitemiz, sportif başarılarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. 22 – 24 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Ünilig Türkiye Hentbol Yarı Final Şampiyonasına katılan Üniversitemiz hentbol takımı grubunu lider olarak tamamladı. Hentbol takımımız bu başarı ile birlikte Mayıs ayında sekiz takımın yarışacağı Ünilig Türkiye Şampiyonası finallerine takım olarak katılmaya hak kazandı. Üniversitemiz hentbol takımı sporcu yöneticileri Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel ile birlikte Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel’i makamında ziyaret etti. Öğrencilerimizin başarısını takdir eden Doç. Dr. Recai Akyel sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.