Rektör Karakaya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Personeli ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Rektörlük Binasında yeni yerine taşınmasının ardından akademik ve idari personel ile kahvaltıda bir araya geldi. 9 Mart 2016 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu idari katında düzenlenen kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil ile birlikte katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun üniversitenin en fazla öğrenciye sahip olan akademik birimlerinden biri olduğunu vurgulayan Müdür Karadeniz, yeni binaya geçilmesiyle birlikte birçok projeye imza atacakları müjdesini verdi. Karadeniz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun akademik personeli, idari personeli ve öğrencisiyle Ahi Evran Üniversitesini en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun her türlü talebine destek verdiğini anlatan Karadeniz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya ve yönetime teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Rektör Karakaya konuşmasında, insanın önemine dikkat çekerek öğretim elemanlarının öğrenci odaklı hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına fiziksel imkânsızlıklar yaşadığı dönem içerisinde gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür eden Rektör Karakaya: “Sizlere emanet edilen öğrencileri topluma en iyi şekilde hazırlayacağınızdan eminim” diyerek sözlerini tamamladı.