Üniversitemiz Tanıtım Standı Yoğun İlgi Gördü

Üniversitemiz Kırşehir’deki liselerde, üniversitemiz hakkında bilgilerin verildiği tanıtım standı açmaya devam ediyor. Üniversitemiz tarafından Kırşehir’de eğitim gören lise öğrencilerine, üniversite ve meslek seçimi yapmadan önce üniversitemizdeki bölümler ve iş alanları hakkında bilgi veriliyor. Yıl boyunca yürütülecek tanıtım programları çerçevesinde ilk olarak Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi’nde stant açan üniversitemiz, 1 Mart 2016 tarihinde de Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi’nde stant açtı.

Bir görevli personelimiz ile öğrencilerimiz tarafından üniversitemizin sosyal ve kültürel yaşamı, gençlerin ilgi duydukları alanlarda bölüm tanıtımlarının yapıldığı standımız, liseli öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.