AESEM Faaliyetleri Artarak Devam Ediyor

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (AESEM), kuruluş misyon ve vizyonuna uygun olarak başta Ahi Evran Üniversitesi personel ve öğrencilerine yönelik olmak üzere şehrin ve bölgenin ihtiyaçlarına uygun akademik ve kişisel gelişimi sağlayacak örgün eğitim dışındaki her türlü eğitim faaliyetini yürütmeye devam ediyor.

2008 yılından bu yana yürütülen AESEM bünyesindeki eğitim faaliyetleri, her yıl artmakla birlikte, ciro düzeyinde en yüksek seviyeye 2015-2016 yılında ulaştı. AESEM, ulaştığı mutluluk verici bu noktadan elde ettiği güç ile 2016 yılı için faaliyet alanlarını genişleterek birçok alanda yeni protokollere imza atıyor.

AESEM bünyesinde açılan/açılması planlanan Bilgisayar Sistemleri, Spor Eğitim Programları, Dil Eğitim Programları, Beceri Kazandırma Programları, Kültür, Sanat ve Kişisel Gelişim Programları, Meslek Edindirme Programları, İstatistik ve Araştırma, Tarımsal Kurslar, Muhasebe ve İşletme Programları konu başlıkları altındaki kurslardan herhangi birine başvurmak için web sayfamızda yer alan ön kayıt sistemine kayıt yapılması yeterli oluyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yaşam Boyu Öğrenme programları ile birebir uyumlu olarak planlan AESEM’in tüm faaliyet alanlarını görmek ve kurs talebi/ başvurusu yapmak için aesem.ahievran.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.