Üniversitemiz Uluslararası Konferansa Partner Oluyor

Üniversitemiz, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 13-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Makedonya’yanın başkenti Üsküp’te gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Konferansı’na (International Conference on Social Sciences and Humanities-ICSS2016)” ortak üniversite olarak destek verecek.

Dünyanın birçok ülkesinden akademisyen, uzman ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini buluşturmayı hedefleyen konferansta; sanat, eğitim, iletişim, yönetim, işletme, ekonomi, dil bilimi, felsefe, psikoloji, hukuk çalışmaları, tarih, beşeri ve sosyal bilimler alanlarından tebliğiler kabul edilecek.

Konferans ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için icssh2016.ibu.edu.mk  tıklayınız.