TRT Okul “Bizim Kampüs” Ekibi Üniversitemizde

TRT Okul ekranlarında yayınlanan ve her bölümde farklı bir üniversiteye konuk olarak öğrencilerin gözünden üniversiteyi anlatan “Bizim Kampüs” programının ekibi üniversitemize konuk oldu. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere, üniversiteleri tanıtmak amacıyla hazırlanan programının çekimleri, 12-13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemiz yerleşkelerinde gerçekleşti. Program çekimleri kapsamında üniversitemiz derslikleri ve sosyal tesislerinden görüntüler alınarak öğrencilerimiz ile röportajlar yapıldı.

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerin üniversitemiz hakkında merak ettikleri sorulara cevap bulabilecekleri programın yayın tarihi ve saati önümüzdeki günlerde üniversitemiz kurumsal web sayfasından (www.ahievran.edu.tr) duyurulacak.