2015 KPSS Lisansta Sağlık Yüksekokulumuz Türkiye Birincisi Oldu

Üniversite ve üniversitedeki bölümler bazında her yıl başarı istatistiği yayımlayan ÖSYM, 2015 KPSS lisans sıralamasını açıkladı. Başarıya giden yolda sürekli yeni hedefler belirleyen üniversitemiz bu kapsamda Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü ve Ebelik Bölümü ile en başarılı üniversiteler sıralamasında Türkiye birincisi oldu. Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz genel kültürde 16 bin 870 ortalama seviyesi ile Ebelik Bölümü öğrencilerimiz ise genel yetenekte 26 bin 910 ortalama seviyesi ile kendi alanlarında üniversitemizin ismini birinci sıraya taşıdılar. Ayrıca Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizde genel kültürde 17 bin 150 olan ortalama seviyesi ile ikinci oldular. Üniversitemizin ismini en başarılı üniversiteler arasında birinci ve ikinci sıralara yazdıran Sağlık Yüksekokulu öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.