“Uçurtmanın Kuyruğu” Adlı Tiyatro Oyunu Üniversitemizde Sahnelendi

Üniversitemizde PDR ve Edebiyat Topluluğu tarafından “ Uçurtmanın Kuyruğu “ isimli tiyatro etkinliği düzenlendi. 23 Aralık 2015 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Şimşek, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, terör saldırısı sonucu şehit olan Kırşehirli polis memuru Hasan Ünaldıiçin saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Şehir tiyatrolarında oyuncu ve yönetmen olarak çalışan ünlü tiyatro oyuncumuz Savaş Dinçel’in yazdığı “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı dördüncü sınıf öğrencilerinden Ceren Erdoğan ve Veysel Sümer tarafından sahnelendi.

Psikoloji ile edebiyatı buluşturan yapıtlardan biri olan birçok kez ödül almış ve birçok kez sahnelenmiş, içimizdeki çocukluğun dışarı yansımasını anlatan oyun büyük bir beğeni ile izlendi.