Üniversitemiz Adana’da Tanıtıldı

Üniversitemiz doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrencileri kazanmak amacıyla önem verdiği tanıtım fuarları kapsamında 17-18 Aralık 2015 tarihlerinde Adana’da düzenlenen Üniversiteler Tanıtım Fuarına katıldı.

Türkiye’nin gözde üniversiteleri ile ortaöğretim kurumlarının 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin buluştuğu fuarda, devlet ve vakıf üniversitesi olmak üzere yaklaşık 40 üniversite yer aldı.

Üniversiteye hazırlanan gençlere, hayallerini kurdukları üniversiteleri yakından tanıma fırsatı sağlamak, gençlere yeni bakış açıları kazandırmak amacıyla düzenlenen fuarda üniversitemiz standına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personellerimizden şehir ve üniversite hakkında bilgiler aldı. Büyük bir ilgi ile ziyaret edilen üniversitemiz standında öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı hediyeler verildi.

Sosyo-kültürel, sanatsal ve bilimsel anlamda öğrencilerimizi hayata hazırlamak amacıyla, fuar süresince kariyerine yön vermek isteyen öğrencilere yenilikçi eğitim sistemi ve geleceğin gözde meslekleri anlatıldı.