Kapılarımız 7’den 70’e Herkese Açık

Üniversitemiz tüm kamu ve özel kuruluşlarla iş birliği içerisinde olmaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin düşüncelerine değer veren Ahi Evran Üniversitesi, bu kez de Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulu öğrencilerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın makamında ağırladı.

Rektör Karakaya, anaokulu öğrencileri ile sohbet ederek onlarla tek tek ilgilendi. Çocukların geleceğimiz olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesi olarak 7’den 70’e herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Rektör Karakaya, çocuklarımızın mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak “Biz eğitimcilere çok önemli görevler düşüyor” dedi. Misafir öğretmenlerle de sohbet eden Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anaokulu öğrencileri, ziyaret öncesinde üniversitemiz Antropoloji Laboratuvarını gezerek laboratuvarda bulunan arkeolojik buluntuları meraklı gözlerle incelediler.