Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan Spora Tam Destek

Sportif faaliyetlere her zaman tam destek veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, sık sık üniversitemiz takımlarının sporcularıyla bir araya gelerek onlara destek oluyor. Rektör Karakaya, 8-10 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Üniversiteler Spor Ligi müsabakalarına katılacak olan bayan ve erkek voleybol takımımızın hazırlık maçını izledi. 1 Aralık 2015 tarihinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda oynanan maç sonrası sporcularla sohbet eden Rektör Karakaya, ligde takımlarımızdan galibiyet beklediğini söyledi. Sporculara sadece sportif faaliyetlerde değil derslerinde de başarı göstermeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite olarak kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Erbey’den takım çalışmaları ile ilgili bilgi de alan Rektörümüz, genç sporcularımıza derslerinde ve müsabakalarda başarı dileklerinde bulundu.