Üniversitemiz Rektörü Yerel Basın Mensuplarını Ziyarete Başladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 1 Aralık 2015 tarihinde yerel basın mensuplarını ziyaret etti. Rektör Karakaya’ya Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Adem Taşdemir ve Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Öğr. Gör. Mehmet Özdemir eşlik etti. Ziyaretlerine Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ile görüşerek başlayan Rektör Karakaya ardından Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık ile görüştü. Prof. Dr. Vatan Karakaya karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretlerin devamında Kırşehir Çiğdem Gazetesi sahibi Murat Seyitgazioğlu ve Kırşehir Haber 24 gazetesi sahibi Alpaslan Demirbaş ile bir araya geldi. 

Rektör Karakaya basın mensupları ile görüşmelerinde, yerel basının öneminden bahsederek yerel basın ile sürekli iletişim halinde olacaklarını söyledi. Ziyaretlerin devam edeceğini anlatan Rektör Karakaya, Ahi Evran Üniversitesini hak ettiği yere taşımak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Ahi Evran Üniversitesini tüm dünyaya tanıtmak için yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası basına ihtiyaç duyduklarını anlatarak bütün basın ve yayın organlarından katkı beklediğini vurguladı.