Fakültelerimize Birincilikle Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize YÖK Tarafından Kutlama Mektubu Gönderildi

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 2015- 2016 Eğitim – Öğretim yılında, devlet ve vakıf üniversitelerine birincilikle kayıt yaptıran 1351 öğrenciyi tebrik etmek amacıyla kutlama mektubu gönderdi. 21 Ekim 2015 tarihinde Üniversitemiz Senato Toplantısı sırasında birinci olan öğrencilerimize kutlama mektupları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya tarafından verildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Uğur Köylü, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Sümeyra Tokat, Ziraat Fakültesi öğrencisi Hatice Demir ve Eğitim Fakültesi öğrencisi Dursun Yunus Akkamış’a kutlama mektuplarını veren Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerden bundan sonraki eğitim hayatlarında da birincilikler beklediklerini, üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancının tam olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.