Rektör Karakaya, Sayıştay Başkanı, Danıştay Başkanı ve Kırşehirli İş Adamlarını Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 9 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Rektör Karakaya’ya Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil ve Kırşehirliler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar eşlik etti. Öncelikle Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel ile makamında görüşen Rektör Karakaya, ardından Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ü makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüşmeler sonucunda üniversitemiz ve Kırşehir ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde ziyaretlerine devam eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, Oray Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aldemir, Mesay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yakup Saylam, OMS Sondaj Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Oruç ve Baş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Altan Baş ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.