Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde 6 Ekim 2015 tarihinde dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya, Dekan Vekilliği görevini Prof. Dr. Nadir İlhan’a devretti. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Üniversitemiz Genel sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Davut Aydın ile Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanları katıldı. Rektör Karakaya konuşmasında Dekan İlhan’a yeni görevinde başarılar diledi.
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Nadir İlhan ise fakülte için çalışmalarını en üst düzeyde yapacaklarını belirtti. İlhan, sözlerine şöyle devam etti :“Biz burada sorumluluğumuzla birlikte istişareye dayalı olarak fakülte birimlerimizi çalıştıracağız. Öncelikle idare kısmındaki daha sonra fakültemizin çeşitli birimlerindeki arkadaşlarla istişare ederek fakültemiz için ne yapabiliriz, en iyisi nasıl olur bunu konuşacağız. Burada bulunmamızın temel sebebi olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için ne yapabiliriz, öğrencilerimizi ülke standartlarında nasıl yetiştirebiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız. Törene katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.”
Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya devir teslim töreninin ardından Fen-Edebiyat Fakültesi akademik ve idari personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.