Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karaya Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Tıp Fakültesi öğretim elemanları ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi. Yapılan çalışmalar ve uygulamalar hakkında Tıp Fakültesi öğretim elemanlarından bilgi alan Rektör Karakaya, eksiklikleri ve sorunları da yerinde dinleyerek hastane yöneticileri ve öğretim üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak hedefiyle hareket ettiklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz Tıp Fakültesini donanımlı, tecrübeli ve insan odaklı anlayışıyla hizmet eden öğretim üyelerinin katılımıyla güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Rektör Karakaya ayrıca, Sağlık Yüksekokulu ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki uygulama ve becerilerini artırmak için de üniversitemizin diğer birimlerinden alanında uzman öğretim üyeleriyle işbirliği yapıldığını ifade etti.