Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 10 Eylül 2015 tarihinde Mucur’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle Mucur Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu. Yeni eğitim – öğretim yılı için bilgiler alan Rektör Karakaya ardından Mucur Meslek Yüksekokulu ek binasının yapımına katkıda bulunan İsmail Gündüz ile Kırşehir’de ilköğretim ve lise düzeyindeki okulların yapılmasına maddi destek sağlayan Osman Yalçınkaya’yı evlerinde ziyaret etti. Üniversitemiz Rektörü Karakaya, hayırsever vatandaşlarımızın eğitim konusundaki hassasiyetlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.
Rektör Karakaya, hayırseverlerle yaptığı görüşmenin ardından görevine yeni başlayan Mucur Kaymakamı Muhammet Önder’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim yılında Mucur Meslek Yüksekokulunda eğitime başlayacak olan öğrencilerimiz için ilçeyle ilgili bilgiler aldı.