Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından akademik ve idari personele iftar yemeği verildi. Üniversitemizde gelenek hale gelen ve bu yıl üç ayrı günde verilecek olan iftar yemeğinin ilki 30 Haziran 2015 tarihinde Bağbaşı Yerleşkesi Öğrenci Yemekhanesinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel’in katıldığı iftar yemeğine Eğitim Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı. Akademik ve idari personelin aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde masaları gezerek sohbet eden Rektör Karakaya, iftar yemeğinin daha samimi bir ortamda yapılabilmesi için ayrı günlerde düzenlendiğini söyledi. Rektör Karakaya, iftar anındaki birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyaç olacağını vurgulayarak iftara katılımlarından dolayı bütün personele teşekkür etti.