İngiltere’nin en iyi 10 üniversitesi arasında bulunan Coventry Üniversitesi ile üniversitemiz arasında Erasmus anlaşması yapıldı.
Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi’nin girişimleri ile İngiltere’nin en iyi 10 üniversitesi arasında yer alan Coventry Üniversitesi ile üniversitemiz arasında, 3 ay süreli olacak şekilde Erasmus Staj Hareketliliği programı kapsamında öğrenci değişimi gerçekleştirilecektir. İlk etapta Uluslararası İlişkiler Bölümü Yüksek Lisans programından 2 öğrenci için açılan kontenjanın ilerleyen yıllarda üniversitemizin diğer programlarını da kapsayacak şekilde genişletilmesi planlanmaktadır. 2016 yılından itibaren Coventry Üniversitesi, Centre for Trust, Peace and Social Relations/Güven, Barış ve Sosyal İlişkiler Merkezi için staj hareketliliğinden faydalanacak öğrencilerde aranacak temel özellikler yabancı dil seviyesi ve not ortalaması olacaktır. Söz konusu staj hareketliliği ile ilgili detaylar ilerleyen dönemlerde Dış İlişkiler Ofisi tarafından duyurulacaktır.

Merkezin tanıtım videosu için bkz: Centre for Trust, Peace and Social Relations