Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya akademik birimleri yerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya 17 Haziran 2015 tarihinde Kaman Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek akademik ve idari personel ile kahvaltıda bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette öğretim elemanları ile bilgi alışverişinde bulunan Rektör Karakaya, yüksekokulunun laboratuvarlarını gezerek öğretim elemanlarından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meslek yüksekokullarının devlet veya özel sektörde birleştirici eleman adı altında iş gücünü yetiştirmekte olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, öğrencilerin çok yönlü ve kendine güvenen bireyler olması için çalıştıklarını bilgi, birikim ve deneyimlerin en hassas bir şekilde gençleri yetiştirmek üzere aktarılması gerektiğini vurguladı.