Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunu 16 Haziran 2015 tarihinde ziyaret ederek akademik ve idari personel ile kahvaltıda bir araya geldi. Rektörümüz Karakaya kahvaltı esnasında akademik ve idari personel ile bilgi alışverişinde bulunarak Ahi Evran Üniversitesini en iyi yere getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Meslek Yüksekokullarının öneminden bahseden Rektör Karakaya, öğretim elemanlarının öğrencileri ile yakından ilgilenmeleri gerektiğini belirterek öğrencilerin donanımlı yetişmesine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Rektör Karakaya kahvaltı sonrası Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapımı devam eden 150 erkek, 150 kız olmak üzere toplam 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.