Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 9 Haziran 2015 tarihinde İdari Personel ile Tanışma Toplantısı düzenlendi. İdari personelin yoğun ilgi gösterdiği Merkez Kantin ve Yemekhane Kompleksi’nde gerçekleşen toplantıda Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya tüm idari personelin masalarını tek tek ziyaret ederek tanıştı ve sohbet etti. Üniversitelerin gelişiminde ve yönetiminde idari personelin oldukça önemli olduğunu anlatan Rektör Karakaya, üniversitelerde akademik ve idari personelin birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğini vurguladı.
Rektör Karakaya Çocuklara Özel İlgi Gösterdi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya tanışma toplantısında personelin çocuklarına özel ilgi gösterdi. Salon içerisinde çocukların rahat edebilmesi için özel masalar oluşturuldu.