Üniversitemizin 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri kapsamında 4 Haziran 2015 tarihinde Kaman Meslek Yüksekokulunun Mezuniyet Töreni yapıldı.

Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda aile katıldı.

Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Fatih Çelik, meslek yüksekokullarının gerek devlet sektöründe gerekse özel sektörde birleştirici eleman adı altında iş gücünü yetiştirmekte olduğunu ifade ettiği konuşmasında, Kaman Meslek Yüksekokulunun vizyonunun ülkemizde lider, dünyada tanınır olmak olduğunu söyledi. Yrd. Doç. Fatih Çelik konuşmasına şöyle devam etti: “Yeni Türkiye’nin Yenilikçi Üniversitesinde meslek yüksekokulumuz Türkiye’de meslek yüksekokulları arasında ilk beşte yer almaktadır. İki yıl önce bizlere emanet edilen öğrencilerimizi son derece başarılı öğretim elemanı kadromuz ile özenle yetiştirerek mezuniyete hazırladık. Değerli öğrenciler bu gün her şeyin tamamlandığı değil bilakis yeni başladığı bir gündür. Bundan sonraki yeni hayatınız ve yeni yolculuğunuzda hepinize sonsuz başarılar diliyorum.”

Tören, dereceye giren öğrencilere belge ve plaket verilmesinin ardından meslek yemininin edilmesiyle sona erdi.