Üniversitemizin 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri kapsamında 4 Haziran 2015 tarihinde Mucur ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokularının Mezuniyet Töreni yapıldı.

Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt, Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan, Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda aile katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, hayatın sürekli değişim ve yenilenmeyle devam ettiğini ifade ederek hayatı bisiklet binmeye benzetti ve ayakta kalmak için sürekli pedal çevirmek zorunda olunduğunu söyledi. Doç. Dr. Ufuk Karadavut konuşmasına şöyle devam etti: “Eğitim bizim için çok önemli. Ahi Evran Üniversitesi olarak her zaman yenilikçi kimliği olan ülkesini ve milletini seven gençler yetiştirmek bizim hedefimiz oldu. Sizler bir ömür boyu yenilikleri yakalayacak, yenilikçi olacaksınız. Bunu kendinizde bir özellik olarak kabul edeceksiniz. Bu düşüncelerle sizler bu gün mezun oluyorsunuz. Hepinizin mezuniyeti hayırlı olsun.”

Tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel’in Mucur Meslek Yüksekokuluna katkılarından dolayı Mucurlu hayırsever İsmail Gündüz’e plaket vermesinin ardından dereceye giren öğrencilere belge ve plaket verilmesi ile sona erdi.