Üniversitemizin 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri kapsamında 2 Haziran 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Mezuniyet Töreni yapıldı.

Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda aile katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, üniversite eğitiminde amacın meslek, bilgi ve beceri kazandırmaya ek olarak bilimsel araştırma yapmak, bilgiye erişmek, bilgiyi değerlendirme ve yorumlama yeteneği sağlamak ve bunları insanlığın hizmetine sunmak olduğunu söyledi. Mezunlara seslenen Prof. Dr. Gökbel konuşmasına şöyle devam etti: “Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız nereye nasıl gideceğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirlemelisiniz. Hedefe ulaşmada size aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız yol gösterecektir. Önemli olan düşmek değil, düştükten sonra tekrar ayağa kalkıp aynı kararlılık ve azimle yolunuza devam etmenizdir. Sizlerin yetişmesinde emek, bilgi ve becerilerini esirgemeyen çok değerli hocalarımıza ve bin bir emekle sizleri bu günlere getiren ailelerinize çok teşekkür ediyor hepinize gelecek hayatınızda başarılar diliyorum.”

Program dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdim edilmesinin ardından mezunların kep atmasıyla sona erdi.