Üniversitemiz Ziraat ve Fen-Edebiyat Fakültelerinin 2014-2015 Akademik Yılı mezuniyet töreni yapıldı. 1 Haziran 2015 tarihinde Bağbaşı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda aile katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nadir İlhan, dört yıllık eğitim-öğretim hayatlarının sonuna gelen öğrencilerin mezuniyetini kutlayarak onların yetişmesinde emeği geçen tüm hocalara ve özellikle de ailelere teşekkür etti. Doç. Dr. İlhan, konuşmasını genç mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek sonlandırdı.

Açılış konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomaları takdim edildi. Daha sonra genç mezunların kep atmasıyla mezuniyet töreni sona erdi.

Üniversitemizde mezuniyet törenleri 4 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.