Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alparslan Kuş, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Mehmet Yetiş ile birlikte 25 Mayıs 2015 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.
Op. Dr. Alparslan Kuş ziyarette Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanması nedeniyle kutlayarak, üniversite ile iş birliğinin artarak devam edeceğine gönülden inandıklarını dile getirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya ise Ahi Evran Üniversitesi'nin sağlık alanında Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olması ve Üniversite Hastanesinin hizmet kalitesinin daha da artırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.